Virtuel chokolade smagning

Hvad mere kan man ønske sig end at komme til chokoladesmagning på noget af verdens bedste chokolade. Inviter kollegaerne med ind til et arrangement i chokoladenstegn, hvor I sammen kan nyde de mange spændende chokolader.

Chokoladesmagning

Chokolade er ikke bare chokolade! Det vil du opleve på dette hyggelige online kursus, hvor I hver i sær skal smage jer igennem alt fra almindelig supermarked chokolde, til det fineste Valrhona chokolade. I modtager hver en kasse med små nummererede poser. I vil blive  guidet trygt igennem hele seancen og sammen smage indholdet af hver pose. Mens der smages, nydes og vurderes bliver I ført gennem historien om hver stykke chokolade, og får I tips og tricks til hvordan I fremover vælger og bruger chokoladen på bedste vis. 

Alle ved at chokolade er sundt! Men ved du også hvorfor? Få svar på dette og mange andre vigtige elementer inden for chokoladens verden.     

Teams eller lingende platform

1-1½ timer

Fra 175 kr per person
Min. 15 pers

Vælg fordi

      Det er et oplagt valg for en god dag sammen, hvor alle kan være med og man kan næsten med garanti sige, at alle vil kunne lide emnet for dagen. Der er en dag hvor I vil kunne læne jer tilbage og smage på alt det lækre samt lærer omkring chokolade. Der er mulighed for mange variationer af denne chokoladesmagning, hvor der er mulighed for en demonstration af vores chokolade ekspert. Han kan bl.a demonstrere hvordan man sikrer, at chokoladen altid bliver blank, og hvordan man overtrækker konfekt med en jævn overflade, samt mange andre gode tips til chokolade og pyntning. I vil helt klart få teknikken på plads til næste gang I skal flotte jer med at lave chokolade, overtrække konfekt eller lignende derhjemme.

Praktisk info

Chokoladesmagning med diverse informationer tager cirka 1- 1,5 time og kan leveres lige hvor I ønsker det. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe nogle lækre hjemmelavede chokolader med hjem. Det kan med fordel kombineres med nogle af vores andre chokolade- eller flødebollerelaterede oplevelser hvorved der også kan opnås gode rabatter.