Underholdning

I vores underholdning kategori finder I alt mellem himmel og jord, hvor vi helt sikkert kan finde nogle sjove oplevelser for alle. Hvis I nu alligevel skulle have noget i tankerne, som I ikke kan finde her, så kan vi helt sikkert finde det til jer alligevel, hos en af vores mange samarbejdspartnere. Vi kan også være behjælpelige med at finde den rigtige aktivitet blandt de mange tilbud, til netop jeres gruppe. Aktiviteterne varer typisk mellem 1-3 timer, hvor vi sagtens kan tilpasse det efter jeres behov. Har I en hel dag til rådighed, kan vi desuden hjælpe jer med at arrangere flere aktiviteter, hvor vi giver jer en god pris, hjælper jer med planlægningen, og finder aktiviteter som det er nemt at komme frem og tilbage fra.

Hvad:

Denne kategori er til jer som primært vil ud og have en sjov og underholdende oplevelse. Det er også vores bredeste kategori, så der er masser at vælge mellem. Prøv at vælge noget som i har på fornemmelsen at i kan lide, men som i ikke har prøvet før. Vores feedback fra kunder er oftest bedst når de har været til en ny oplevelse. Er i usikre på hvad i skal vælge, så hjælper vi gerne gennem at høre lidt nærmere om hvad i er for en gruppe, hvad jeres budget er, og så finder det helt rigtige til jer.

Hvor:

Underholdning handler om at have det sjovt. Undervurdér ikke hvor meget tid der kan komme til at gå på transport og hvor besværligt det kan være, hvis nogle f.eks. er på cykel og andre med offentlig transport. Så prøv så vidt som muligt at minimere behovet for transport og ventetider, da det sagtens kan tage momentum ud af dagen. Skal i ud på flere af vores aktiviteter, eller har andre arrangementer planlagt samme dag, så sørg for at booke aktiviteter som ligger så tæt på hinanden som muligt.

Hvorfor:

Hvorfor ikke? Bare det at komme ud sammen i en kontekst hvor man til daglig ikke er, er rigtig godt for de fleste teams og private grupper. Vores underholdningsaktiviteter er perfekte til at markere en milepæl eller en begivenhed. Det kan være en sommerfest, julefrokost eller et færdiggjort projekt eller andre nåede mål. Med det sagt, er det også super til at få vendt en dårlig stemning og booste moralen.

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×