Teambuilding øvelser

Som tillæg til et af vores tidligere nyhedsbrev, kommer her tre nye teambuilding øvelser, som nemt kan afprøves i jeres team, på jeres kontor med det samme. De er lidt mere dybdegående end de seneste syv og til nogle af dem skal der også bruges lidt flere materialer. Men fortvivl ej, her kan vi også hjælpe jer.

Selv ved hjælp af de mindste øvelser i teamet kan i bygge et stærkere sammenhold, der er mere effektive, produktive og succesfulde. Men endnu vigtigere, så er teams med et stærkt sammenhold bedre og sjovere at arbejde i. Med disse tre nye øvelser har i nu muligheden for at optimere jeres time på bare en halv time og helt uden omkostninger.

Her får i vores tre nye idéer til teambuilding øvelser, som de fleste ville kunne lide, med forskellige formål, materialer og varigheder.

1. Kan ”den” passe?

BESKRIVELSE

I denne leg skal der bygges en kasse på ca. disse mål (du må helt selv bestemme målene, men vi anbefaler disse mål) L: 25 B: 10. H: 13 cm. Kassen sættes så deltagerne nu kan gå hen og ”måle” 1 gang i max 1min. Hver. Deltageren må KUN måle med hånden og ikke bruge andre redskaber end sine hænder. Når deltageren har brugt sit ene minut, skal personen tilbage og save og file en gasbeton klods ud, så den kan passe i kassen. Der bliver givet X antal minutter til at gøre klodsen klar/færdig. Vi anbefaler 10 min. Når tiden er gået skal hver deltager skiftevis putte sin klods i kassen. Der SKAL være låg på kassen, og kan låget ikke lukke helt ned, er man diskkvalificeret. Det samme gælder hvis klodsen ikke kan glide ned af sig selv. Kassen stilles på en vægt, så hver klods bliver vejet nøje. Den deltager som har den tungeste klods, har dermed vundet.

HUSK: KbhTeambuilding ligger inde med både færdig bygget kasse, gasbeton klodser, save og file. Prøv evt. selv at save og file så du kan afgøre tiden. Låg til kassen. Brug evt. noget plexiglas.

MATRIALER: Denne er lidt tung på materialer, men også rigtigt sjov og det er ikke dyre materialer. I skal bruge følgende; gasbetonklodser, træ til at bygge kassen, save, file og en vægt.

2. Hvem kommer først fri?

BESKRIVELSE

Der dannes par bestående af selskabets deltagere. Hver person binder hvert håndled sammen med det andet som håndjern, med ca. 30-40 cm snor imellem. Dog skal parrene bindes sammen således de ”ikke kan komme fri”, ved bare at trække. Men, nu gælder det om at komme fri af hinanden hurtigst muligt. Man må naturligvis ikke binde knuderne op, eller bide snorene over. Hvis du vil se hvordan man skal bindes sammen og samtidig løsningen, kan du se det her: JMVergo – Hvem kommer først fri

Det par der først kommer fri af hinanden uden at snyde har vundet.

HUSK: Hold øje med folk ikke snyder

MATERIALER: Snor at binde folk sammen med. Ca. 1 m snor til hver person.

 

3. Post-it

BESKRIVELSE

Alle deltagere får et sæt post-it, og en’ kuglepen. De får nu af vide, at de skal gå rundt imellem hinanden og sætte minimum 1 post-it, med et positivt ord om den person man sætter den på. De får 5-7 min. til at gøre det, og man må ikke vide hvem der har skrevet hvad om en selv.

Hvorfor virker dette? Det er ikke så tit vi italesætter de positive ting om hinanden, og det kan nogen gange være grænseoverskridende at sidde foran personen og fortælle det, men det er vigtigt at få værdien formidlet til personen. Det løfter vores naturlige personlighed.

HUSK: At holde det positiv for den bedste effekt, ellers skal teamet være klar til andet.

MATERIALER: Post-it´s og kuglepinde

 

Med disse tre teambuilding øvelser til nem, hurtig, sjov og givende teambuilding på kontoret er der nu ikke nogen undskyldning for hvorfor jeres team ikke kan komme i gang med at øge kommunikationen, samarbejde og det social samvær allerede nu! Kontakt os, hvis i vil arbejde videre med dybdegående teambuilding øvelser. I kan også se vores mest populære tilbud nederst på siden.

 

 

 KbhTeambuilding – Mulighederne er Mange

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×