The Bond Quest

 

Tør I tage kampen op mod ærkeskurken ”Le Chiffre”? I et underholdende og spændende tematiseret live escape room, skal I løse gåder, mysterier og teambuilding øvelser for at bryde ud af det hæsblæsende mareridt!

The Bond Quest

James Bonds ærkefjende Le Chiffre er notorisk kendt for sit anspændte forhold til Bond, og har lagt skumle planer for at teste jeres evner til det yderste. I nattens mulm og mørke har han lænket en tikkende kiste fast til en af Bonds kollegaer, og med Le Chiffres velkendte hang til sprængstoffer kan det kun betyde én ting.

Nu starter et hæsblæsende live escape room gennem Christianshavns gader for at finde 4 cifre, der kan låse kisten op, så bomben kan desarmeres og Bonds kollega reddes. Le Chiffre har dog ikke tænkt sig at gøre det nemt for Bond og teamet. For at gøre sig fortjent til de 4 altafgørende cifre, har skurken planlagt 4 udfordringer, der truer menneskeheden og udfordrer teamets samarbejdsevner.

Missionen lykkes kun gennem logisk tænkning, problemløsning og fingersnilde hvor hele teamets kompetencer sættes i spil. Vær’ altid er et skridt foran. Dette udendørs escape room bringer jer gennem Christianshavns smukke omgivelser alt imens I udfordres gennem gådeløsning og mystiske øvelser.

Kan designes og spilles alle steder.
Bla. Christianshavn, København

2-3 timer
350 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000.-

Vælg fordi

  • I vil blive suget ind i en sjov og velkendt temaramme med udfordringer for enhver smag.
  • Missionen er planlagt, så alle har en aktiv rolle i problemløsningen.
  • I kommer til at bevæge jer rundt omkring Christianshavns charmerende omgivelser, alt imens I arbejder mod tiden for at desarmere bomben.

Praktisk info

The Bond Quest afholdes året rundt og kan variere i omfang efter jeres ønske.
Bond Quest escape game kan sagtens spilles andre steder end Christians havn – Vi designer det til der hvor I er. Kontakt os for at høre mere.