+45 44 66 74 47 info@kbhteambuilding.dk

Work-Life Balance

For at få det meste ud af sig selv og sine medarbejdere, er det vigtigt, at der er balance både på og udenfor arbejdet. Vi befinder os i et samfund, som går hurtigere og hurtigere, samtidig med at vi forventes kontinuerligt at øge vores egen og fælles produktivitet. Men for at dagligdagen ikke skal blive for meget og medarbejderne går i baglås, er det vigtig at vi sætter et stort fokus på vores velvære og vores work-life balance. Vores work-life-balance aktiviteter er særligt udvalgte til at kunne hjælpe jer med at skabe et sundt og sjovt arbejdsmiljø, få det mentale pusterum i har brug for og få skabt mere og bedre energi i hverdagen.

Hvad:

Vores work-life balance ydelser består af to typer. En type som fokuserer på vigtigheden af en god work-life balance og hvordan man finder den, så som ved Mindfullnes og Meditation, Sundt Arbejdsliv og Zenday. Ved disse aktiviteter anlægger vi en teoretisk tilgang, og fokuserer på at lære nogle værktøjer til at skabe en harmonisk hverdag. Den anden type aktiviteter fokuserer på, at aktivt gå ind og arbejde med at balancere alle de mekanismer som skubber balancen ud af spil. Disse aktiviteter har en praktisk tilgang, og sikrer, at i lærer teknikker og aktiviteter, som på længere sigt skaber ro og overskud.

Hvor:

Når vi arbejder med work-life balance, spiller det ikke den helt store rolle hvor vi er geografisk. Vi ser dog gerne at vi finder et sted enten hos jer, hos os eller hos en af vores partnere, hvor der er ro og plads til at arbejde uforstyrret med emnet.

Hvorfor:

Hvis der er en ubalance mellem arbejde og privatliv, vil det på sigt gå ud over begge dele. Ved at være uopmærksom på denne balance, kan det føre til, at man ikke trives på sit arbejde, bliver stresset eller udbrændt. Ved at istedet proaktivt fokusere på at en god balance i hverdagen, vil i kunne få så meget mere ud af jer selv og jeres kollegaer!

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt to printvenlige PDF'er med i alt 12 sjove teambuildingøvelser til kontoret med det samme!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×