+45 44 66 74 47 info@kbhteambuilding.dk

Smag & Behag

Med vores smag & behag har vi samlet aktiviteter, som sætter mad og drikke i centrum, for at give jer en fantastisk smagfuld og sjov oplevelse. Vores smag og behag-aktiviteter indeholder rene kulinariske oplevelser, hvor I selv er i centrum og lærer lave mad og drikke fra forskellige steder i verden. De kulinariske aktiviteter er også oplagte til at træne samarbejdsevner i et team, eller til at konkurrere imod hinanden.

Hvad:

Når det kommer til smag og behag, spiller lokationen faktisk en stor rolle. Mad og drikke handler lige så meget om omgivelserne og konteksten, som det man rent faktisk skal skal spise eller drikke. Mange af vores samarbejdspartnere har flotte lokaler, som sikrer at i får fantastisk helhedsoplevelse. Husk at hvis i planlægger nogle af disse aktiviteter i forlængelse af andre aktiviteter eller jeres arbejdsplads, at i nemt og bekvemt skal kunne komme dertil.

Hvor:

Det er fuldstændig op til jer at vælge det i er mest begejstrede ved eller nysgerrige på. Tøv dog ikke med at kaste jer ud i noget helt nyt! Vores instruktører og kokke er uddannede til at sørge for at alle kan være med og finde et niveau som passer netop jer. Hiv gerne fat på os i chatten eller pr. mail, for at høre hvilke aktiviteter som har været mest successfulde den seneste tid.

Hvorfor:

Smag og behag er til jer der godt kan lide mad og drikke, og enten vil lave mere af det i holder af, blive bedre til det, eller prøve noget helt nyt. At lave noget indenfor mad og drikke er super for teams og grupper, da det er godt til at bringe folk tættere på hinanden. Mange af de ting som gør en madret god, er faktisk også noget som gør et team godt. Timing, planlægning, forståelse for hvad der passer godt sammen og passion for det man laver, er ting som kan få ethvert projekt til at flyve!

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt to printvenlige PDF'er med i alt 12 sjove teambuildingøvelser til kontoret med det samme!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×