Samarbejde

Samarbejde bliver alt for ofte sat i en kontekst af produktivitet. Vi mener dog at et godt samarbejde i teamet er nøglen til bedre trivsel, personlig udvikling, bedre kvalitet og opnå fælles mål. Vores aktiviteter med samarbejdet i centrum er sammensat med netop det formål, at hjælpe jer med at se og prøve fordelene ved at sætte fokus på samarbejde, give jer konkrete øvelser og erfaringer som I kan arbejde videre med, så jeres team udvikler sig i den rigtige retning.

Hvad:

Der findes mange aspekter af samarbejde som i kan vælge at arbejde med hos KbhTeambuilding. Samarbejde kan være at kommunikere effektivt til hindanden, skabe forståelse for hinanden, og udnytte teamets forskellige spidskompetencer. Det handler også i høj grad om processer, herunder timing, deadlines, opgavefordeling, opfølgning og evaluering. I denne kategori finder i en variation af aktiviteter som alle er sammensat for at styrke samarbejdet, og give jer et solidt afsæt at arbejde videre med.

Hvor:

Afhængigt af den aktivitet i vælger, finder vi ud af hvor det er bedst at afholde aktiviteten. Vi tager altid jeres kontors placering, årstid og aktivitetens karakter i betragtning, når vi finder ud af hvor vi skal være. Har i behov for hjælp med transport, kan vi sagtens hjælpe med det.

Hvorfor:

Samarbejde er det fundament i et team som sørger for at det alt kører som en smurt maskine. Ved at optimere samarbejdet, øger i produktiviteten af de resourcer i allerede har, til fordel for alle. Selv et veletableret team og gruppe kan have stor gavn af at forstå hinanden og hinandens arbejdsopgaver bedre, og det er derfor en kontinuerlig udvikling som altid har godt af at blive plejet.

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×