Den Gode Dag

Her finder I alle vores aktiviteter, som efter vores bedste overbevisning skaber Den Gode Dag. En gang imellem kan en dag, hvor man bare har det sjovt og prøver noget nyt sammen, gøre lige så store underværker som andre former for faglig teambuilding. Aktiviteterne nedenfor er perfekte til at skabe en god stemning på kontoret, fejre bedrifter og ryste grupper sammen. Vi har stor forståelse for jeres behov og tilpasser gerne tid, indhold og sted for afholdelse.

Hvad:

Hvad jeres gode dag skal indeholde afhænger meget af, hvad i er for en type af gruppe. Som tommelfingerregel, er det meget godt at prøve noget, som i i forvejen ved at i kan lide, men med et twist af noget nyt. Måske er i sport interesserede og konkurrencemindede, hvor vi kan finde en ny sportsgren eller aktivitet., som i kan prøve. Er i mere til de stille og rolige aktiviteter, kan i sammen prøve at lære jer noget nyt, så som at lære at lave flødeboller eller sushi. Har i svært ved at vælge og svært ved at finde noget i mener alle ville blive glade for, så har vi lang erfaring med at give kræsne og mangfoldige teams en god dag.

Hvor:

Den gode dag handler helt simpelt om, at i får en så god dag som overhovedet muligt! En stor del i at i får det, er, at i ikke bruger for meget tid på transport og logistik. Når i planlægger jeres teamdag, så prøv at tænke på hvor henne jeres aktiviteter i booker ligger i forhold til hinanden. Et godt tip er at sørge for, at i kan cykle, at det ligger tæt på jeres arbejdsplads eller at det ligger tæt på metro eller s-tog station. Hvis i er usikre på hvad der kan lade sig gøre og ville passe godt sammen, så hjælper vi jer mere end gerne med at koordinere det praktiske.

Hvorfor:

Når man skal arrangere en dag for sin virksomhed eller sit team, står man ofte og skal vælge mellem at lave noget fagligt og udviklende eller noget sjovt, som de ansatte oftest er til. Vi mener dog ikke at i skal være bange for at vælge det sjove, da vi ofte ser at det også er udviklende og udvikler kompetencer som vil komme til gavn, når i er tilbage på kontoret. Husk også at det ene ikke udelukker det andet. Vi arrangerer ofte arrangementer, hvor vi starter dagen ud med faglige aktiviter, som vi så runder af med noget sjovt!

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×