Aktiv Teambuilding

Her finder du alle vores aktiviteter som fokuserer på aktiv teambuilding. Hos KbhTeambuilding sætter vi et stort fokus på aktiv teambuilding, da det efter vores erfaring, er det som skaber de bedste resultater for teamet. Når I kommer ud og er aktive sammen, styrkes samarbejdet på en helt særlig måde. Vi ser derfor gerne, at I kommer væk fra jeres vante rammer på kontoret, og prøver noget nyt i en kontekst og i et miljø, der skaber de bedste forudsætninger for at opnå jeres ønskede resultater!

Hvad:

Hvad i skal lave finder vi bedst ud af sammen. Vi vil gerne have at alle føler, at de har det sjovt og er tilpas med de planlagte aktiviteter, derfor bruger vi gerne lidt ekstra tid på at lære jer og jeres behov at kende. Uagtet hvad vi finder frem til, har vi rigtig god erfaring med teambuilding i naturen, og det er i denne kategori i finder vores mest populære aktiviteter.

Hvor:

Vi tager jer mere end gerne ud i naturskønne områder, hvor i kan nyde jeres teambuilding forløb og komme væk fra arbejdspladsen. Vi kender til rigtig mange forskellige skjulte perler rundt omkring på Sjælland, som vi gerne vil vise jer. Afhængigt af hvor tæt i vil være på jeres arbejdsplads, finder vi det helt rigtige sted til jer, og hjælper også gerne med transport. Vil i gerne være på jeres kontor, kan de fleste af vores aktiviteter rykkes indendørs. Tænk gerne ind resten af dagen, når i afgør hvor i vil være, så i bruger så lidt tid og energi på transport som muligt.

Hvorfor:

Aktiv teambuilding er super godt til at forankre oplevelserne og den input i får i løbet af jeres teambuilding forløb. Vælg aktiv teambuilding når i har brug for at sætte alt andet til side, for at virkelig komme tættere på hinanden. Selv meget mangfoldige arbejdspladser har nemt ved at finde ligheder og den gode teamånd under åben himmel!

Få tilbud og gratis teambuildingøvelser!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag opdateringer om de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×