Teamudvikling

 

For at få det meste ud af teamudvikling, er det vigtigt, at elementer som tillid, tryghed og balance både på og udenfor arbejdet, er til stede. Vi befinder os i en samfundudvikling, hvor hastigheden øges eksponentielt. Det betyder, at det går hurtigere og hurtigere, samtidig med, at vi forventer kontinuerligt at øge vores individuelle og kollektive produktivitet. Desværre kan arbejdsdagen gå i baglås og teamets produktivitet påvirkes deraf. Vores teamudvikling aktiviteter er særligt udvalgte til at kunne hjælpe jer med at skabe fundamentet og rammerne omkring et sundt og sjovt team. Her er der fokus på det mentale pusterum I har brug for og muligheden for at skabe mere og bedre energi sammen i hverdagen.

 

Hvad:

Teamudvikling defineres som en løbende proces vi som medarbejdere gennemgår i et team på daglig basis. Derfor har vi udviklet aktiviteter og forløb, der søger at imødekomme de aktive, faglige og sjove  vinkler i teamudvikling. Aktiviteter som vores aktive foredrag er især relevant for det nye team, der skal rystes sammen og lære at være trygge og opbygge tillid til hinanden. Derudover, tilbyder vi Teambuilding I Naturen, der søger at tilvejebringe teamudvikling i fantastisk sanselige omgivelser. Her har vi mulighed for at skræddersy shelterture fyldt med ægte lejrbålstemning og teambuilding aktiviteter. 

Hvor:

Når vi arbejder med teamudvikling og forløb kan vi både skræddersy det til at foregå indendørs og udendørs. Den eneste undtagelse, der forekommer er Teambuilding I Naturen, som kun foregår udendørs. De aktiviteter, der medfølger ved arrangementet er bevidst udviklet til at foregå i naturen. Ved foredrag og lignende aktiviteter, kan disse sagtens foregå indendørs også. 
Vi står altid klar til at tage en snak om et teamudviklingsforløb og går gerne i dybden med at skræddersy. Vi tilpasser desuden gerne foredraget, aktiviteten eller forløbet til virksomhedens værdier og/eller de eventuelle udfordringer I står overfor på kontoret.

Hvorfor:

Nye såvel som veletableret teams har et umætteligt behov, når det kommer til udvikling. Et hvert team skal passes og plejes, udfordringer skal italesættes og når tilliden falder, skal den bygges op igen. Ved at snakke med os bliver I hurtigt opmærksomme på hvad og hvordan vi har tænkt os at levere jeres teamudvikling.
De mange valgmuligheder vi tilbyder, kan vi hurtigt koge ned til det, der passer perfekt i jeres team.