Sushikursus

Kom på sushikursus og få afmystificeret hvorfor så mange mennesker bruger et helt liv på at lære sig hvordan man laver sushi. Lær grundtrinene og spis jeres egen sushi sammen med vennerne og kollegaerne 

Sushikursus

Sushi har igennem de seneste årtier taget Danmark med storm, og er elsket af mange. De fleste af os har helt styr på hvad en californiarulle og wasabi er, men hvordan fremstiller man egentlig sushi? På dette kursus lærer I hvordan man sammensætter, ruller og konstruerer disse lækre og spændende småretter. 

Madlavning har generelt en fantastisk evne til at samle folk – man samarbejder og lærer hinanden bedre at kende. Selv hvis I er et team som har kendt hinanden i lang tid, eller lige er blevet sat sammen, vil madlavning hjælpe med at komme hinanden nærmere. Til teambuilding passer et sushikursus ekstra godt, da madlavning af denne art er nyt for mange. Dette sushikursus er desuden et glimrende indslag til polterabender. 
Kurset kan afholdes de fleste steder, da vi sørger for råvarer og udstyr – vi har dog også hyggelige lokaler i København og Århus.

På vores sushikursus lærer I det grundlæggende om de forskellige japanske ingredienser, teknikker og smage. Vi giver jer også gode tips til hvordan man sikrer sig at få fisk eller skaldyr er af høj kvalitet, og hvad man skal kigge efter, når man selv køber fisk. Vi skal også tale om ris, tang og rulleteknikker – det primære fokus vil dog være at tilberede jeres egen flotte og velsmagende sushi, helt efter jeres smag. Efter et par timers sushitilberedning skal I selvfølgelig nyde jeres hjemmelavede sushi – måske endda også smage sidemandens?

Storkøbenhavn
Omkring 2 timer, men kan både gøres kortere og længere
Fra 649kr per person

Vælg fordi

  • Det er sjovt at tilberede sushi, og I kan lave jeres egne favoritvariationer
  • Det er en god aktivitet til en teamdag 
  • I behøves ikke tænke over hvad I skal spise til jeres teamdag eller polterabend! 

Praktisk info

Sushikursus kan afholdes overalt, da man ikke har brug for ovne, komfur og andre køkkenredskaber. Hvis I gerne vil komme ud af huset, har vi lokaler både i København og Århus.
Sushikurset kan desuden kombineres i samspil med vores andre teambuildingaktiviteter. Har I brug for hjælp med at planlægge resten af jeres dag, så kontakt os endelig.