Rappelling

Har i brug for lidt aktion til jeres arrangement? Så er rappelling helt sikkert det rigtige! Det er en dag med spænding, men selvfølgelig også med 100% sikkerhed med vores dygtige instruktører.

Rappelling

Rappelling er ordet for den teknik, hvor man ved egen kraft firer sig ned mod jorden højt oppe fra ved hjælp af et reb. Rappelling er til dem der kan lide spænding og adrenalin, samt en sjov oplevelse. Med rappelling har i en rigtig god aktivitet, hvor i får arbejdet med jeres kommunikationsevner, samt hvor meget i stoler på hinanden. I har nemlig muligheden for at være hinandens sikkerhedsnet med hjælp fra vores instruktør. Dette giver den perfekte mulighed for virkelig at bygge på båndet og tilliden mellem kollegaer.

Vi kan tilbyde rappelling på vores faciliteter – et 12,5 meter højt klatretårn, hvilket måske ikke lyder af meget, men vent i bare til i kommer derop, så er vi sikre på det er rigeligt! I har også mulighed for at benytte det til klatring, hvis i gerne vil kombinere dagen med to aktiviteter på samme tid og sted. Dette er selvfølgelig uden meromkostninger, med mindre der skal ekstra instruktører til for jeres behov.

København og Sjælland
2-3 timer
Fra 2.495 kr.

Vælg fordi

  • Det kan gøres i hele landet, så længe stedet er sikkerhedsgodkendt
  • Det er en oplevelse for livet
  • Det fungerer godt som et aktion fyldt afbræk i en ellers faglig teamdag, eller som spændende afveksling i hverdagen
  • Det kan kombineres med klatring uden meromkostninger

Praktisk info

Rappelling kan afholdes året rundt, som udgangspunkt på vores område lige uden for København. Alt nødvendigt følger med, både sikkerhedsudstyr og instruktører. Der vil være en ansvarlig og uddannet instruktør med jer hele vejen, som sørger for alt går ordentligt til. Hele forløbet kan foregå på både engelsk og dansk. Vi hjælper gerne med at stille mad og drikke til rådighed på denne dag, og arrangerer den også gerne som led i en fuld dag sammen.
Kontakt os allerede i dag og hør mere omkring mulighederne for rapelling.

Relaterede aktiviteter