Knowie er et digitalt teambuilding spil, som på en sjov og engagerende måde, sætter fokus på alle de sociale aspekter af et team, som er vigtige for et velsmurt samarbejde og en sjov hverdag!

Knowies mål er helt enkelt at sikre, at alle i teamet lærer hinanden at kende på en sjov måde, som ovenikøbet styrker samarbejdet og øger hverdagsglæden med kollegaerne!

Find ud af uofficielle roller så som teamets peptalkers, IT-officerer, sociale igangsættere og snack-pushers. Afdæk jeres præferencer omkring pauser, frokost, arbejdsro, kommunikation, arbejdsglæde, samarbejde, og meget mere. Og sidst men ikke mindst, få en forståelse for vigtige individuelle begivenheder, rutiner og basisviden om hinanden.

Hver dag får deltagerne nye spørgsmål om deres kollegaer, som der skal svares på ved at løse små digitale opgaver i spillet. Opgaverne tager kun et par minutter at gennemføre dagligt, men de fylder resten af dagen med en masse spændende samtaler. I vil løbende få statistik og feedback, som sætter endnu mere i gang i samtalerne og reflektionerne.

Online. Kræver ingen installationer.

3-5 min. om dagen i 5 dage

49 kr. pr. person.
Køb her

Vælg fordi

  • I gerne vil lære hinanden endnu bedre at kende, og endda på en nem og sjov måde.
  • Det sociale kommer i fokus i en hel uge, fremfor en enkelt dag.
  • Det er nemt at planlægge, da alle ikke behøves at være samlet.
  • Det skaber liv og bedre samarbejde kollegaer imellem, at blive klogere på hinanden.

Praktisk info

Det tager som udgangspunkt 5 dage, og ca. 3-5 min pr. dag. Alle kan være med, og detnkan spilles på både bærbar, tablet og telefon.
Det er kun 1 person som køber spilllet, og inviterer alle deltagerne pr. mail. Herefter skal der svares på et spørgeskema fra hver deltager. Spillet findes også på englesk her: https://knowie.io God fornøjelse!