For mange virksomheder kan det være svært at finde tid og budget til at arbejde systematisk for at forbedre teambuilding. Dog kan man, ved at bygge og forbedre teambuilding, skabe positiv effekt på både kort og lang sigt. Her kommer Københavns bedste teambuilding virksomhed, KbhTeambuilding, med de seks største positive effekter af teambuilding.

 

1. Bedre kommunikation

Til ingen overraskelse er kommunikation et vigtigt redskab i at arbejde bedre sammen. Dette er nok også den største grund til, at folk vælger teambuilding. Alle ønsker et venligt arbejdsmiljø, hvor folk er komfortable og glade for at snakke og arbejde med hinanden.

 

Stort set alle teambuilding aktiviteter hjælper til at opnå bedre kommunikation. Alt feedback, som vi i KbhTeambuilding modtager efter teambuilding øvelser og aktiviteter er at kommunikationen altid er blevet forbedret efterfølgende. En vellykket teambuildings aktivitet vil helt sikkert betyde et mere behageligt og engageret arbejdsmiljø for enhver virksomhed, stor eller lille.

Har i brug for at arbejde aktivt med kommunikationen i jeres team, ville dette kommunikationsforedrag med fokus på applied improvisation, passe jer perfekt.

 

2. Samarbejde og styrke holdets præstation

Teambuilding aktiviteter forbedrer arbejdspladsprojekter, der involverer teamwork. Efter at have gennemført teambuilding sammen, forstår medarbejderne bedre hinandens styrker, svagheder og interesser. Denne forståelse hjælper dem med at arbejde endnu bedre sammen om fremtidige fremskridt, der er afgørende for en virksomhed.

Her finder i alle vores samarbejdstilbud.

 

3. Netværk, socialisering og et bedre kendskab til hinanden. 

Socialisering og venner på arbejdspladsen er en af de bedste måder at øge produktiviteten på kontoret på. Ikke alene øger det moralen på kontoret, det gør det også muligt for kontoret at arbejde bedre med at løse hverdagens problemer på arbejdspladsen. 

 

4. Konkurrencegen- og håneretten

Konkurrencen har vist sig at øge produktionen. Ved at kanalisere den øgede produktion til en sjov, teambygningsaktivitet kan medarbejderne således lærer hinanden at kende på en måde, der er svær at lave i en almindelig hverdag.

 

5. Fest, holdånd, sjov og motivation

Efter et sportshold vinder et stort mesterskab, fejrer de og har det sjovt. Dette motiverer dem til at vinde endnu mere. Dette eksempel kan tages over i virksomheder. Her kan man se at fest, jubel og sjov, der følger med teambuilding-begivenheder, kan motivere medarbejderne til at tage deres performance til det næste niveau.

 

6. Fremme af innovation og kreativitet

Folk har en tendens til at have en større fantasi, når de er omkring folk, de er komfortable med. Så succesrige teambuildings arrangementer bringer ikke kun mennesker tættere sammen, men de fører også til mere succesfulde og kreative arbejdspladsideer. Også det daglige samarbejde på arbejdspladsen er nøglen til en succesfuld virksomhed. For eksempel har en træner altid assistenter til at hjælpe, når det er nødvendigt.

Vil i vide mere om hvordan i kan arbejde med innovation i jeres team, så se her.

 

 

Ander positive effekter af teambuilding

Er i interesseret af at opnå andre effekter af teambuilding, så kontakt os, så vi sammen kan skabe et teambuilding forløb som passer netop jer.