Logo jagten

Med Logo jagten får I en sjov dag sammen, hvor I skal bygge jeres eget logo af materialer I har fremskaffet i løbet af dagen. Jeres nye logo vil stå som et symbol på jeres sammentømrende indsats og team-spirit på dagen, og kan efterfølgende pryde jeres arbejdsplads.

Logo jagten

Logo jagten er en af vores mest succesfulde teambuilding koncepter hos KbhTeambuilding. Dagen vil bestå af div. aktiviteter og teambuilding øvelser af forskellig sværhedsgrad og karakter. På alle aktiviterne kan hvert team skaffe sig dollers – mange dollers. Disse dollers skal bruges til at købe materialer for, og materialerne skal bruges til at udforme virksomhedens nye innovative logo. Materialerne der kan købes, hos den omrejsende grosserer, kan fx være rundstokke, limpistoler, perler, avispapir, karton, sakse, mm. Materialerne har forskellige priser, og teamet skal derfor samarbejde om at designe og planlægge udformningen af deres nye logo, inden de køber materialerne. Når grosseren åbner sin enorme butik, må alle teams begynde at handle. Når hvert team har fået udarbejdet sit produkt, bliver juryen tilkaldt. Denne jury skal være med til at vurdere de nye produkter og finde virksomheden nye fremtidige logo.
Vi sikrer jer en dag fyldt med innovative tanker, sammenhold og teamwork i særklasse.

Hele Danmark
Op til 4 timer
350 kr. pr per
+ opstartspris på 6000
Igen havde vi nogle sjove og fornøjelige timer sammen med KbhTeambuilding. Vi kan varmt anbefale dem – de er nærværende, søde og sjove og forstår at udarbejde nogle gode forslag til vores virksomhed. De er professionelle i deres afvikling af opgaverne og
Lena Larsen

Forbrugsforeningen

Jeg kendte ikke firmaet på forkant. Men jeg skal da love for, at jeg er og blev positiv overrasket. Virkelig professionelt hele vejen igennem. Kbh Teambuilding var hele tiden på forkant med alle spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre.
Bettina Christensen

Hoffmann A/S

Vi havde en hele vejen igennem virkelig inspirerende dag, dagen var tilrettelagt til mindste detalje og kørte på skinner, knivskarpt efter tidsplanen. Fremragende individuelle og anderledes events med stor adspredelse. Outcome fra dagen blev efterfølgende evalueret i teamet, der var konsensus mht. at dagen ikke blot havde været sjov, men også aldeles givende. Kan varmt anbefale Kbh Teambuilding !
Henrik Madsen

telecom-consulting.dk

Vælg fordi

  • Dagen består af en masse aktiv teambuilding med elementer af mange vigtige aspekter, som udfordrer de fleste virksomheder dagligt: gruppedynamik, holdånd, fælles forståelse og mål, tillid, kommunikation og anerkendelse.
  • I kommer til at skulle være kreative sammen, når I skal bygge jeres nye logo, hvor samarbejde, planlægningsevner, ressourceforståelse og design, alt sammen spiller en stor rolle.
  • I vil til sidst få et fysisk logo, som symbol på jeres dag og jeres fælles bedrift, som vil kunne stå som et monument hos jer efterfølgende. Mange teams ser deres nye logo, som de selv har kæmpet for, designet og bygget, som et fælles symbol på netop de teamkompetencer og fælles styrker det krævede at gennemføre Logo jagten.

Praktisk info

Logo jagten afholdes året rundt og kan variere i omfang efter jeres ønske. Lokationsmulighederne er mange og vi afholder det gerne i nærheden af jeres arbejdsplads, i bookede lokaler eller under åben himmel på en af vores mange gode lokationer rundt omkring i Danmark.
Logojagten kan afvikles på både dansk og engelsk.