Logo jagten

Med Logo jagten får I en sjov dag sammen, hvor I skal bygge jeres eget logo af materialer I har fremskaffet i løbet af dagen. Jeres nye logo vil stå som et symbol på jeres sammentømrende indsats og team-spirit på dagen, og kan efterfølgende pryde jeres arbejdsplads.

Logo jagten er en af vores mest succesfulde teambuilding koncepter hos KbhTeambuilding. Dagen vil bestå af div. aktiviteter og teambuilding øvelser af forskellig sværhedsgrad og karakter. På alle aktiviterne kan hvert team skaffe sig dollers – mange dollers. Disse dollers skal bruges til at købe materialer for, og materialerne skal bruges til at udforme virksomhedens nye innovative logo. Materialerne der kan købes, hos den omrejsende grosserer, kan fx være rundstokke, limpistoler, perler, avispapir, karton, sakse, mm. Materialerne har forskellige priser, og teamet skal derfor samarbejde om at designe og planlægge udformningen af deres nye logo, inden de køber materialerne. Når grosseren åbner sin enorme butik, må alle teams begynde at handle. Når hvert team har fået udarbejdet sit produkt, bliver juryen tilkaldt. Denne jury skal være med til at vurdere de nye produkter og finde virksomheden nye fremtidige logo.
Vi sikrer jer en dag fyldt med innovative tanker, sammenhold og teamwork i særklasse.

Hele landet

2-3 timer

375 kr. pr. per.
+6000 kr. i opstartgebyr

Mange vælger fordi:

  • Aktiv teambuilding med fokus på vigtige virksomhedsaspekter.
  • Udfordrer gruppedynamik, holdånd, fælles forståelse og mål, tillid, kommunikation og anerkendelse.
  • Kreativt samarbejde i opbygningen af jeres nye logo.
  • Planlægning, ressourceforståelse og design spiller en afgørende rolle.
  • Skab et fysisk logo som et monument for jeres fælles bedrift.
  • Symbol på teamkompetencer og fælles styrker.
  • Logojagten afholdes året rundt og kan tilpasses efter jeres ønsker.
  • Fleksible lokationsmuligheder nær jeres arbejdsplads eller i bookede lokaler.
  • Mulighed for udendørs afholdelse på vores gode lokationer i hele Danmark.
  • Logojagten kan afvikles på dansk og engelsk.

For de nørdede

Oplev den spændende og kreative Logo Jagt med vores teambuilding-event i København! Dagen er fyldt med aktiviteter, der udfordrer de vigtigste aspekter, som virksomheder står over for hver dag: gruppedynamik, holdånd, fælles mål, tillid, kommunikation og anerkendelse. I skal arbejde sammen og bruge jeres planlægningsevner, ressourceforståelse og designfærdigheder til at bygge jeres helt eget logo. Logoet vil symbolisere jeres fælles bedrift og teamkompetencer. Med praktisk info: Logo Jagten kan arrangeres året rundt i København og tilpasses jeres behov. Skab et unikt teambuilding-øjeblik og styrk jeres team i hjertet af København!