Kræmmeren

Kræmmeren er en oplevelse, hvor selv den bedste handelsmand bliver sat på prøve. I samarbejde med jeres team, skal I gennem forskellige aktiviteter hæve værdien af udbyttet I fra starten af, har anskaffet jer. Holdet med størst udbytteværdi vinder og kan bestemme hvilket velgørende formål, totaludbyttet skal gå til.

Kræmmeren

Kræmmeren er et spændende teambuilding arrangement, hvor I skal udnytte jeres teamkompetencer til at handle jeres udbytte til større værdi. Arrangementet er syet sammen, så I gennem prøvelser og forskellige aktiviteter opnår større værdi efterhånden som dagen skrider frem. Afslutningsvis vurderer kræmmerpanelet holdenes individuelle udbytteværdi. Holdet med størst værdi er vinderen. Herefter får vinderholdet lov til at bestemme hvad den samlede værdi af holdenes udbytter skal doneres til af velgørende formål. Virksomhedens navn og navnet på vinderholdet indgår i donationen sammen med KbhTeambuilding. Selvom vinderen har håneretten, kan I alle gå fra stedet med en vinderfølelse af at få lov til at donere til velgørende formål.

Prøvelserne har karakter af følgende:

  • Handelsteori
  • Strategi og planlægning
  • Værdiansættelse
  • Tillid og kommunikation
  • Ressourceoptimering
Hele Danmark
3 timer
150,- pr. per + opstartspris på 6000,-

Vælg fordi

  • Dagen består af en masse aktiv teambuilding med elementer af sjove handelsaspekter, som udfordrer de fleste virksomheder dagligt. Det indebærer holdånd, strategi, mål, kommunikation og anerkendelse.
  • I kommer til at skulle være strategisk tænkende, når I begiver jer ud på jeres handelsrejse, og skal samtidig udnytte hinandens forskellige handelskompetencer.
  • I vil få muligheden for at være med til at donere et beløb til velgørenhed.

Praktisk info

Som udgangspunkt afholdes Kræmmeren året rundt og kan sagtens variere i omfang. Siden arrangementet kræver, at vi er omgivet af byliv, anbefaler vi, at det afholdes i en storby. Samtidig er vi altid åbne over for dialog, og vil bestræbe os efter at imødekomme jeres behov.