Klatring i det fri

Tag med os ud i naturskønne omgivelser og prøv kræfter med et hav af klatre-udfordringer, svævebaner og meget mere

Klatring i det fri

Med klatring i det fri, får I alle sammen prøvet noget anderledes og afprøvet jeres grænser – både fysiskt og mentalt. Klatringen foregår på opsatte forhindringsbaner oppe i luften, hvor det handler om at komme fra A-B. Vi er i smukke omgivelser, enten i Frederiksdal tæt på København, Havreholm eller på Bornholm, sammen med vores dygtige instruktører. De vil klæde jer 100% på til at komme ud og klatre i det fri. Der findes flere forskellige sværhedsgrader, således at der er noget for alle. Med mange forskellige typer af udfordringer, fordelt på 3 baner, er der rigeligt af aktiviteter til at kunne blive underholdt det meste af dagen. 

Der findes 6 svævebaner på 3 baner, og der findes 3 forskellige sværhedsgrader. Banerne har højde fra 3 meter til 16 meter oppe i trætoppene, er nænsomt designet ind i naturen, så parken fremstår, som en naturlig del af skoven.
Alle deltagere får udleveret en klatresele og en hjelm og gennemgår ca. 30 minutters instruktion på vores prøvebane før klatring på en rigtig klatrebane påbegyndes. 

​Vigtigst af alt finde der på hver klatrebane en gennemgående sikkerhedswire, som alle deltagere er hægtet på med en unik karabin, der ikke kan åbnes. Systemet sikrer, at det ikke er muligt at falde ned og at det er umuligt at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert under klatresessionen.

 

Frederiksdal, Havreholm & Bornholm

20-30 Intro – 3 timer i parken

252kr per person

Vælg fordi

  • Når man får skubbet sine grænser på et område, giver det gengæld på andre områder
  • Aktive elementer i teamdage medvirker til at deltagerne holder fokus og får en varieret dag
  • Elementet passer perfekt til at afrunde en dag med og overgå til sociale arrangementer, som f.eks. grillning.

Praktisk info

Nødvendig sikkerhedsudstyr og andet materiale er forsynet af KbhTeambuilding. Vi benytter Unkit sikkerhedssystem som er nemt at bruge og gennemprøvet. Alle klatrebaner har sikkerhedswire som er aktivt hele tiden. Vores udstyr er godkendt af Force Technologies og af Politiet. Vi klatrer i 3-16 meters højde, afhængigt af jeres ønsker. Der er bålplads, egnet for madlavning samt et cafeområde. Ønsker I mere information omkring mad og potentielle teambuildingøvelser, så kontakt os endelig.