Juletiden står for døren og med det, skal der arrangeres julefrokoster og kontoret skal selvfølgelig pyntes op! Julen er en super mulighed til at få skabt god stemning på kontoret, hvor medarbejderne kan komme tættere på hinanden. En godt udnyttet december, kan sagtens give positive effekter langt ind i det nye år!

Juletræ til kontoret

Et godt sted at starte, er med et rigtig flot juletræ til kontoret, som bliver centrum i jeres julehygge. I den anledning vil KbhTeambuilding og TreeTime hjælpe jer lidt med på vejen, med at tilbyde jer et juletræ på op til tre meter til et kraftigt nedsat pris til kontoret og en meget fordelagtig virksomhedsrabat til jeres medarbejdere.

Det vi har brug for fra jeres side er en e-mail sendt til virksomhed@treetime.dk med følgende information, for at vi skal kunne iværksætte jeres rabatordning.

  • Jeres virksomhedsnavn, adresse og CVR nummer.
  • En kontaktperson, med e-mail og et direkte nummer – ellers kan vi ikke få fat på jer : )
  • Antal medarbejdere

Herefter, vil i modtage information om hvordan og hvorledes i får jeres juletræ leveret, samt et skræddersyet tilbud til alle jeres medarbejdere. Hvis i vil have nogle flere gode råd til hvordan i kan skabe en hyggelig jul på jeres kontor eller vil have hjælp med at arrangere jeres julevenement så kontakt os på info@kbhteambuilding.dk eller tag et kig på resten af vores site   Glædelig Jul!