Julejagten

Få samlet kollegaerne til et aktivt og festligt brag af en julefrokost i København. Kæmp jer igennem sjove teambuilding aktiviteter og tag forbi auktionshuset for at byde på lækre retter I selv skal lave til aftenens julemiddag.

Julejagten

 

Når ordet: julefrokost, på kontoret lyder, i en festlig og munter tone, titter smilene så småt frem på medarbejderne. Èn af årets absolutte højdepunkter fortjener at blive arrangeret i hyggelig, smagfuld og underholdende stil. Derfor byder vi jer ind i KbhTeambuildings juleverden, hvor I skal kæmpe jer gennem teambuilding øvelser, der hver især indløser et givent beløb for jeres præstation.

En Julefrokost, der sent glemmes!

Kæmp side om side med og mod kollegaerne i en jule-konkurrence, for at samle så mange penge til jeres hold som muligt. Jo flere penge i samler des flere muligheder har I for at byde på auktioner i auktionshuset. Auktionerne afspejles af sæsonens madretter, som I selv skal kokkerere i holdene senere på dagen. Men ikke kun mad præger det ellers rustikke auktionshus – musik, jule merchandise og sjove gimmicks har holdene ligeledes mulighed for at byde på, for at krydre holdånden og skabe den ultimative julestemning. Og den har I brug for, når I senere i køkkenet, skal vise jeres samarbejdsevner og gastronomiske talent til at kokkerere en smagfuld og gourmetpræget julefrokost i fællesskab.

 

Eksempel på menu til julefrokost:

Forret: Bagt græskarpuré, marinerede æbler, peberrods-is, pocheret æg og ristet boghvede

Hovedret: Pocheret havkat, jordskokkekugler, muslingesauce og friske urter 

Dessert: Øl-is, romkaramel, rødbedesyltet æble og hasselnøddeknas

 

Raffinaderivej 20, 2300 Kbh S
6 timer
1195 kr. pr. per.
+ opstarts pris på  6000 kr.

Vælg fordi

  • I får en dag med alt inklusiv: underholdning, mad, drikke, musik og fællesskabsfølelse.
  • I gerne vil have en utraditionel julefrokost, hvor I som kollegaer samarbejder om at skabe jeres egen juleoplevelse.
  • I lærer at samarbejde på en alsidig og spændende måde.
  • Smil, spænding og store maver pryder dagen.

Praktisk info

Julejagten afholdes kun i sæsonperioden oktober til februar og på adressen Raffinaderivej 20, Bygning E. Arrangementet udbydes til små grupper på min 15 personer og mellemstore grupper på max 30 personer.
Af hensyn til konceptet, kan det ikke reduceres i tid, arrangementet kan ikke vare mindre end 6 timer.
Vi er gerne behjælpelige med at efterkomme eventuelle tilvalg på arrangementet, og tager gerne en personlig samtale over telefon.