Julefrokost fun box

Nu bliver det nemt, og coronavenligt at afholde teambuilding!
Med vores nye FUN BOX er alt pakket og klart til jer. I skal blot lukke op, og så er hyggen og konkurrencerne i gang!

DE 3 JULEFROKOST FUN BOXE

Er det dig der er blevet koordinator i festudvalget i år? Det er virkelig en svær opgave du er på! Bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med at lave nogle sjove, sociale og udfordrende teambuilding aktiviteter. Vi har designet 3 julefrokost fun boxe som du kan leje nemt og billigt. Vi leverer, og afhenter alt materiale for at gøre det så nemt for jer som muligt. Det hele er inklusiv en udførlig plan for hvordan det skal sættes op, regler, hold opdeling, point, tider osv.

Hvis I måske tænker I helt andre baner til jeres julefrokost og gerne vil lave en sjov invitation, bankospil eller lignende, så tag et kig på vores julefrokost inspirations artikel: Små julefrokoster, store fornøjelser.

Kuglebanen – Fun box #1

Hvert team skal have udleveret en startpakke med de nødvendige materialer, for at kunne starte på konstruktionen af en kuglebane. I startpakken ligger der også kuvertopgaver, som udfordre kollegaerne på logiske og sjove øvelser. Hver kuvertopgave vil, hvis der svares korrekt, udløse flere materialer, som gør det endnu lettere at få bygget en unik og lang kuglebane. Det er naturligvis den længste funktionelle kuglebane der vinde! Hvem får til sidst konstrueret den længste kuglebane? Hvem har brugt sin tid smartest?

Levering er gratis på hele Sjælland

1,5 timer

175 dkk pr. per. + 2.500 dkk i opstartsgebyr

 

3-Kampen – Fun box #2

Vores absolut mest populære teambuildingaktivitet!  Jeres julefrokost bliver opgraderet med sjove teambuilding øvelser, hvor I skal dyste mod hinanden, og i sidste ende om at få flest point! I kan også gøre det til en direkte duel, hvor 2 hold konkurrerer i mod hinanden. I skal igennem 3 forskellige hyggelige og udfordrende opgaver. I hver aktivitet er der forskellige ressourcer der skal i spil, så vi sikrer at ALLE KAN VÆRE MED! 3-kampen er designet til at kunne rumme alle.

Levering er gratis på hele Sjælland

Max 2 timer

125 dkk pr. per.  + 2.500 dkk i opstartsgebyr

Boxen – Fun box #3

Kan I bryde ind i kassen? Vi har skabt en underholdende og sjov historie om Egon Ibrahim Grundtvig Ebbesen. Boxen er hans universitets eksperiment, og han vil udfordre jer til at se hvor hurtigt I kan komme ind i hans kasse! 
Boxen er en fantastisk hyggelig øvelse, som I kan lave fx i starten af årets julefrokost. Den er nem at gå i gang med, og kræver ingen plads. Det er vores mindste boks, men nok den hvor der hurtigst går konkurrence i den, for at se hvilket team der hurtigst gennemskuer de mange hints, og derved kommer først ind i kassen. 

Levering er gratis på hele Sjælland

Max 1 time ved 3 hold

2.500 dkk pr. døgn

Vælg fordi

  • I elsker konkurrence og vil gerne lave sociale og hyggelige øvelser til årets julefrokost
  • Dette underholdende indslag passer perfekt ind til en lille intim julefrokostog et ellers presset program.
  • Der er masser af spændende øvelser, hvor I skal bruge hinandens viden og logik.
  • Det er yderst coronavenlige øvelser, da I selv afvikler det hele. 
  • Alt leveres direkte til jeres dør, klar til at gå i gang. 

Praktisk info

I skal være sikre på, at alle er klar til at konkurrere og dyste i diverse aktiviteter.
Det kan foregå indendørs og udendørs. 

Til dig som koordinator vil der være support hele vejen igennem således du er klædt ordenligt på. Du skal bruge ca. 1 times forberedelse på at sætte dig ind i regler og opsætning. Her vil vi også være tilgængelige som telefon support.