Fotokursus

Kom på fotokursus i naturskønne omgivelser og forevig det med kollegaer eller venner. I kommer ud med professionelle fotografer og får alle deres tips og tricks til fotokunsten samt smukke billeder med hjem.

Fotokursus

Sammen med vores professionelle fotograf vil i lære om kameratyper, samt lære teknikker og tips og tricks til hvordan man tager professionelle billeder uden at være professionel. I vil blive instrueret i hvordan man tager et godt billede i meget lys, i lidt lys, fokuspunkter og meget mere. Når i er blevet klædt på til at tage smukke og elegante billeder, skal i udfordres i jeres kompetencer og tage fotos af forudbestemte emner, som i sidste ende forhåbentlig skal pryde væggene i jeres virksomhed! Uanset hvad i vælger, får i dette med fra dagen:

• I bliver dygtigere til at ”se” billedet, før I tager det.

• Viden om kameraets mange funktioner.

• Forståelse for vinkler, baggrunde, lysindfald og meget mere.

• Redskaber til hvordan man kan optimere sine kompetencer.

• Inspiration til hvilke apps og redigeringsprogrammer der er gode.

• Billeder i kan bruge som udsmykning på kontoret.

• Masser af gode oplevelser som team eller vennegruppe

Fototeambuilding i Naturen: Tag på fotokursus udenfor med vores fotospecialist, hvor I skal finde flotte og kreative vinkler og øjeblikke og forevige disse med fotografier til arbejdspladsen eller hjemmet. I vælger selv om fotosessionen skal foregå i den smukke natur, eller om det skal være byen som lægger rammerne for jeres fotomesterværker. Fotokursus udenfor, med underholdende og lærerige øvelser og opgaver, danner grundlaget for en masse sjov sammen. Ikke mindst udfoldelsen af jeres kreative side med flotte og spændende billeder til følge, som i selvfølgelig har mulighed for at beholde og pryde kontoret med efterfølgende. Dagen vil bestå af fotoøvelser i teams samt paropgaver hvor der rigtig kan gå konkurrence i den. Vi kan også få bagt lidt småøvelser ind i dagen, så man kan bygge på sit samarbejde i forlængelse af fotokursuset. Dagen tilrettelægges selvfølgelig efter jeres behov, herunder varighed, omfang og niveau.

Mobilfotokursus: Lær alt om det kamera du altid har på dig, nemlig din mobil, og skab unikke og smukke billeder i dette arrangement. Tag med ud sammen med vores fotospecialister og find ud af hvor meget dit kamera i lommen egentlig kan! Sammen med gode kollegaer skal i finde skøre og sjove øjeblikke og forevige disse med billeder. Med vores professionelle fotografer vil i lære om mobilkameraets muligheder og begrænsninger. Herunder vil i lære mere om lysets effekt, fokus og blænde, position og retning af billedet og meget mere.

Eventfotograf :Med dette fotokursus med fokus på event-fotografi får I evnerne til at skabe de bedste billeder fra jeres events. Ønsker I hjælp til at fange jeres gæster og de begivenheder som udfolder sig under forskellige arrangementer, så I kan nyde de store øjeblikke, sammen med venner, familie og kollegaer – også efter begivenheden er slut, så skal du bruge en eventfotograf.

Videokursus: Du har altid en smartphone i lommen, og er derfor altid klar til at fange de unikke levende billeder. Derfor skal du selvfølgelig lære alt om teknikken bag en god video. I disse tider er internettet spækket med op til 80% videomateriale, og levende billeder er også fremtiden for både markedsføring, sociale medier og familiealbummer. Sammen med vores specialister indenfor video og tv bliver i vejledt og undervist i, hvordan i danner en smuk og inspirerende video med jeres smartphones. Dagen vil bestå blandet andet i teoretisk viden samt teambuildingøvelser. I vil blive sat til at lave en’ eller flere videoer, ud fra den undervisning og teori I har modtaget. Emnet kan planlægges i samarbejde med jer, så vi fx kan udfordre jer ved at stille jer til opgave at lave virksomhedens nye reklamefilm, eller lave en dokumentar om en bestemt person. I forlængelse af vores basis fotokursus får I viden om mobilens utallige video funktioner, læring omkring at håndtere kameraet under optagelse og en masse underholdende film med jer selv med jer hjem.

Hele Danmark
Fra 2 timer
3750 kr for 5 personer, herefter 325 kr. pr person

Vælg fordi

  • At det er en aktiv måde at teambuilde og samarbejde på. Vi har erfaret, at aktiv teambuilding udenfor vante rammer, er den bedste måde at skabe en god og anderledes teambuildingoplevelse på
  • I lærer at tage flotte fotografier. En færdighed som i kan anvende og få glæde af resten af livet.
  • I spenderer dagen i den smukke danske natur- eller byomgivelser, og får masser af frisk luft.

Praktisk info

Fototeambuilding kan afholdes hele året rundt, selvom de fleste foretrækker det fra april – oktober. Aktiviteten varer mellem 2 – 4 timer afhængig af gruppestørrelse og jeres ønske til tid og omfang. Lokationerne kan være i hele Danmark, og den endelige lokation aftales i samarbejde med jer. Vi har selvfølgelig mange gode erfaringer fra flere forskellige danske skove og søer, som vi kan vælge ud fra. Ønsker i at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team. Book allerede i dag og kom tættere på hinanden på en sjov, aktiv og ny måde.

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder og få tilsendt to printvenlige PDF'er!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×