+45 44 66 74 47 info@kbhteambuilding.dk

KbhTeambuilding fokuserer nu helt på teamet!

Efter, både at have lyttet til vores kunder og en længere transformation, tilbyder KbhTeambuilding nu udelukkende ydelser med team fokus. Med vores mission og vision, sammen med vores nuværende udbud af teambuilding, er vi sikre på at vi kan levere den højeste kvalitet, til en yderst konkurrencedygtig pris.

Er du kommet hertil i håb om at finde en ydelse, vi ikke længere tilbyder, er du varmt velkommen til at hive fat i en af vores teambuilding instruktører, som hjælper jer med at finde den helt rigtige teambuilding med team fokus, eller selv kigge nærmere på vores ydelser.

Det siger vores kunder!

Læs flere af vores anmeldelser på trustpilot!

Super arrangement!

Vi havde en fantastisk dejlig dag med KbhTeambuilding hvor de havde arrangeret alt ned til mindste detalje. Alle 70 deltagere var glade og havde kun ros. Vi bruger helt klart KbhTeambuilding igen!

JS Ventilation

Super professionelle og dygtige instruktører!

Vi havde booket dem i forbindelse med introugen på CBS og hele vejen igennem var der en god stemning, der blev lyttet til vores ønsker og de var hele vejen igennem meget imødekommende. Vi vil helt klart anbefale dem til enhver form for teambuilding og vi vil helt klart også benytte os af KBH teambuilding en anden gang!

Carina, Copenhagen Business School

Fantastisk dag med super professionelle instruktører!

Vi havde fornøjelsen af KBHTeambuilding i forbindelse med et virksomhedsarrangement. Alt ligefra booking til selve arrangementet var helt igennem professionelt og de var meget behjælpelige med at sammensætte et program som passede til vores behov. Det var en fantastisk dag, hvor alle medvirkende var begejstrede og hvor humøret var exceptionelt højt efter arrangementet. Jeg kan helt klart anbefale dem!!

Franz Højgaard Schmidt, DONG Energy (Ørsted)

Flødebollekursus

Vi var så heldige at have besøg af Chokoman og vi fik lavet nogle super fine flødeboller 🙂 Kan helt sikkert anbefales til andre. Der var hurtig respons når man skrev til Kbh Teambuilding, så alt i alt en god oplevelse. Vibe Weidich

Perfekt dag med resourceløbet !

Vi havde en gruppe på 25 ansatte ude og lave ressourceløbet med KbhTeambuilding. Det var super godt planlagt og forløb lige efter bogen. Ressourceløbet passede perfekt ind i programmet og KbhTeambuildings instruktører udførte det til perfektion.Jeg kan varmt anbefale KbhTeambuilding.

Rikke Baun, Mærsk A/S

Supergod teambuilding i kajak.

Supergod dag i kajak med kompetente, venlige og udadvendte instruktører. Selvom det blot var to timers sejlads, og vi blot er en afdeling, kørte alt på skinner, og det var en perfekt start på en god dag/aften. Kan varmt anbefale Kbh. teambuilding. 10/10 ville booke igen.

Christian Elbæk, J. Lauritzen

Bumper ball

Jeg var med til en rigtig hyggelig polterabend hvor KbhTeambuilding stod for flere aktiviteter. Vihavde egentlig kun booket bumperball, men endte med at få besøg af dem 2 gange i løbet af dagen. En af vores eftermiddagsaktiviteter blev aflyst dagen før polterabenden, og det var rigtig fedt at de hurtigt kunne hjælpe med at finde en ledig aktivitet hos dem i stedet.

Daniel Mohr Essinger

Fremragende teambuilding dag!

Vi havde en hele vejen igennem virkelig inspirerende dag, dagen var tilrettelagt til mindste detalje og kørte på skinner, knivskarpt efter tidsplanen. Fremragende individuelle og anderledes events med stor adspredelse. Outcome fra dagen blev efterfølgende evalueret i teamet, der var konsensus mht. at dagen ikke blot havde været sjov, men også aldeles givende. Kan varmt anbefale Kbh Teambuilding!

Henrik Madsen

Hyggelig formiddag med aktiv teambuilding!

Vi var rigtig glade for at KbhTeambuilding kunne arrangere teambuilding for os med så kort varsel. Alle hyggede sig og heldigvis med godt vejr. Alt i alt et super godt afbræk fra arbejdsdagen. Det er ikke sidste gang vi bruger KbhTeambuilding.

Bo Thustrup, Medtronic

 

 

Dejligt arrangement med KBH Teambuilding!

Skøn dag sammen med KBHteambuilding. Præcis som forventet og aftalt. Det er så dejligt at dele en skøn dag, med dygtige og inspirerende personer/instruktører.

Aktiv Outdoor

Sjov og givende aften.

Havde en rigtig sjov og givende aften sammen med KBH teambuilding. Vi skulle holde en “ryst sammen” aften for personalegruppen. Meget åbne og idefyldte instruktører, som hurtigt hjalp os med at finde opskriften til en aften der passede til vores personale gruppe. Skide sjov aften, med en instruktør som havde overskud og humor 🙂 .

Charlie Giordano Bjørklund

 

 

Perfekt firmafest

Alle er glade! Det er anden gang firmaet arrangerer cocktail kursus i Rambøll (60 og 80pers) og hver gang har vi det meeeeget sjovt! Velsmagende cocktails, professionelle og super flinke bartendere, sjove konkurrencer og generelt fantastiske aftner. Perfekt kontakt før og efter kurserne. Vi skal helt sikker arrangere noget sammen igen.

Rambøll

Tv2Lorry med indslag om KbhTeambuilding´s sociale ansvar

I videoen til højre kan man se et kort indslag fra Tv2Lorry omkring KbhTeambuilding initiativer og fokus på socialt ansvar. Dette interview er et eksempel hvor vi sammen med fodboldfabrikken og Asylum United var med til at give kvinder og børn fra danske asylcentre en sjov dag med fysisk aktivitet og socialt samvær.

KbhTeambuilding har en stor lyst til at lave frivilligt arbejde der kan gavne alle sociale lag eller på anden måde være med til at gøre verden til et bedre sted. Alle er derfor altid velkomne til at kontakte os omkring et arrangement hvor i tænker vi kunne passe godt ind til at hjælpe med en god dag eller på anden vis yde støtte.

 

Teambuilding i escape room

Teambuilding i escape room Vi var 7 kollegaer, som bookede en escape room oplevelse hos KbhTeambuilding. Det var en super fin oplevelse, placeringen er kanon og serviceniveauet var i top fra valg og booking af aktiviteten til modtagelse på dagen. KbhTeambuilding kan varmt anbefales.

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder og få tilsendt to printvenlige PDF'er!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×