Fægtning

Med denne ydelse har vi lavet fægtning til en sjov og fysisk teambuilding aktivitet. I får øvet jer i, kommunikation, samarbejde, taktik og strategi, samt planlægning.

Fægtning  

 

Med fægtning som teambuilding, får i, i høj grad en oplevelse hvor alle kan være med og man kan have lidt kærlig konkurrence blandt sine kollegaer. Men kommer ud og bevæger sig fysisk rundt og har med en aktivitet og gøre, som det nok ikke er alle på kontoret der har prøvet før. Fægtning er en vaskeægte gentlemans sport, som faktisk ikke er så svær og udføre og deltage i, men rigtigt svær og mestre!

Man skal være en gruppe der er friske på at komme ud og bevæge sig lidt da vi har med en aktiv sport og gøre. Fægtning kan bruges til at lære en omkring samarbejde, kommunikation og strategi, hvor der kan trækkes tydelige paraleller til de daglige interaktioner på arbejdspladsen. Det fysiske aspekt er ikke det mest væsentlige når man taler om fægtning, her er det mest den taktiske snilde og generelle forståelse der er udslagsgivende. Derfor passer den også godt til grupper med forskellighed da man bliver testet på nogle nye parametre end man er vant til.

Leverer i hele Danmark og har egen lokation i København

2-3 timer

800kr i timen for instruktør, samt 200 kr per person

Vælg fordi

  • Vi stiller alt udstyr til rådighed.
  • I får en af landets bedste fægte instruktører med, der guider jer fuldt ud igennem dagen med forskellige teknikker og øvelser.
  • Fægtning er også perfekt som en god dag sammen med sine kollegaer og kan nemt kombineres med mange andre teambuilding aktiviteter.

Praktisk info

Fægtning kan afholdes året rundt og kan vælges enten og blive afholdt i vores lokaler i København ellers kan det også leveres til jer i hele Danmark. Ønsker i at kombinere denne aktivitet med andre ydelser – kontakt os og så hjælper vi jer med at finde et program der passer netop jer.

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×