Den Store Bagedyst

Den Store Bagedyst byder på en hyggelig dyst mod kollegaerne hvor I samtidigt lærer at fremtrylle de lækreste kager. Når vinderen af Den Store Bagedyst er fundet, skal vi smage på mesterværkerne!

VI FLYTTER TIL NYE LÆKRE LOKALER!

Glæd jer, det bliver intet mindre end fantastisk.

Det betyder desværre også, at vi i perioden 1. november 2020 til 31. januar 2021 ikke kan tilbyde jer vores populære bagedyst på vores adresse.

MEN HELDIGVIS er det muligt at afvikle hos jer – blot I har en ovn og en stikkontakt! Resten kommer vi med.

I mellem tiden kan I glæde jer til vores nye lokaler der er fleksible og kan rumme op til 80 personer. Det vil ydermere være muligt at at kombinere bageaktiviteterne med et møde, hvor vi står for forplejning. Lokalerne ligger i Brønshøj lige op til naturskønne Utterslev mose. Så trænger I til at strække benen eller få lidt frisk luft i en pause, anbefaler vi at I smutter en tur der ned.

 

Den Store Bagedyst

Er I også en arbejdsplads, der ikke behøver den store anledning før der gives kage på kontoret, så er dette lige noget for jer. Aktiviteten handler i al sin enkelthed om, at bage den bedste og flotteste kage. Vælg selv om I vil konkurrere mod hinanden og finde kontorets bedste konditor, eller om I vil lave en dessert i fællesskab, der ville gøre selv Mette Blomsterberg misundelig! Uanset hvad, bliver det nogle gode timer i glasuren og kagecremens tegn – Både begyndere og mere erfarne mad-entusiaster får en sjov og lærerig dag.

Hos jer!

3 timer
510 kr pr. per – min. 10 personer

Vælg fordi

    Dette er en teambuilding øvelse hvor alle kan være med. I løbet af jeres dag med “Den Store Bagedyst”, får I arbejdet med jeres projektfærdigheder under hyggelige og velsmagende rammer. I får også øvet jeres samarbejdsevner og styrket den generelle holdånd i jeres team. Vi kan sagtens skræddersy dagen til at passe til jeres team og virksomhed, f.eks. ved at kombinere Den Store Bagedyst med et fagligt element i løbet af dagen. Vi ved fra erfaring, at dette er en populær teambuildingøvelse, som vækker glæde blandt kollegaerne – dette gælder ikke mindst resten af arbejdspladen, som også kan få glæde af jeres kager

Praktisk info

Den Store Bagedyst kan afholdes året rundt, i de hyggelige og flotte lokaler på Amager! Den Store Bagedyst passer såvel til små som større grupper, da vi kan inddele i holdstørrelser, der passer lige til jer. Aktiviteten varer mellem 2 og 4 timer afhængig af gruppestørrelse og efter hvorvidt man vælger at bage kagerne fra bunden, kun pynte kagerne eller konkurrere imod hinanden i det hele. Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os og så hjælper vi jer med at finde et program, der passer netop jer.