Cupcake Event

Vores Cupcake event er en sjov og afslappende oplevelse, hvor i sammen lærer at bage cupcakes og hvor kun fantasien sætter grænserne

Cupcake event

Med vores cupcake event lærer i at bage cupcakes, som vi kender dem fra USA. Vores eksperter indenfor bagning med mange års erfaring, viser jer præcis hvordan man bager en god cupcake. De gennemgår alle teknikker, og afslører deres bedste fif til hvordan man laver rigtigt gode cupcakes. Vi sørger for at der er alt hvad i skal bruge, således at i kun skal bekymre jer over hvilke smage i vil kombinere, hvilken frosting i vil lave og hvordan i vil pynte jeres cupcakes! Lær at bage alt fra chockolade-, til red velvet, til Oreocupcakes. Dette event er et af vores mest populære events, da det er et rigtig godt event til at skabe en hyggelig dag.

Da vi både gennemgår grunden for at bage cupcakes, men også har tips og tricks til den mere erfarne, får alle noget ud af dagen. For at oplevelsen skal vare lidt længere, får i desuden jeres opskrifter og cupcakes med hjem.

Leverer i hele Danmark og har egen lokation i Rungsted

2 timer

Fra 450kr per person

Vælg fordi

  • Alle kan være med og alle kan lide cupcakes!
  • Det er et afslappet og hyggeligt event som passer ind som et element i en ellers faglig teamdag, såvel som en fødselsdag eller et polterabend.

Praktisk info

Vores cupcake event kan afholdes året rundt, enten i vores flotte lokaler på Frederiksberg eller på en lokation af jeres valg. Vi sørger for alt, således at i kun skal møde op. Eventet passer godt til såvel små grupper på min. 8 personer til større grupper på op til 30 personer. Vores eksperter taler kun engelsk. Ønsker i at kombinere dette event med et andet teambuiling element, kan vi hjælpe jer med at vælge og organisere.

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder og få tilsendt to printvenlige PDF'er!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×