Chokoladesmagning

Hvad mere kan man ønske sig end at komme til chokoladesmagning på noget af verdens bedste chokolade. Inviter kollegaerne med ind til et arrangement i chokoladenstegn, hvor I sammen kan nyde de mange spændende chokolader.

Chokoladesmagning

Lad os føre jer ind i chokoladens verden, på en underholdende og hyggelig måde. Undervejs, mens der smages på mere end 12 forskellige typer af chokolade, bliver der undervist i chokoladens mange forskellige perspektiver, vinkler og kanter. Der fortælles i en uhøjtidelig og munter tone, om hvordan man får mest ud af chokoladen i sit liv og køkken. I vil få mange personlige tips og erfaringer herunder også forklaringen på “hvorfor chokolade er så sundt”. Hvis I endda gerne selv vil prøve at lave chokolade, så læs mere her, hvor vi kombinerer chokoladesmagning med konfektkursus.

Hele Danmark

1-1½ timer

Fra 210kr per person
Min. 20 pers

Vælg fordi

      Det er et oplagt valg for en god dag sammen, hvor alle kan være med og man kan næsten med garanti sige, at alle vil kunne lide emnet for dagen. Der er en dag hvor I vil kunne læne jer tilbage og smage på alt det lækre samt lærer omkring chokolade. Der er mulighed for mange variationer af denne chokoladesmagning, hvor der er mulighed for en demonstration af vores chokolade ekspert. Han kan bl.a demonstrere hvordan man sikrer, at chokoladen altid bliver blank, og hvordan man overtrækker konfekt med en jævn overflade, samt mange andre gode tips til chokolade og pyntning. I vil helt klart få teknikken på plads til næste gang I skal flotte jer med at lave chokolade, overtrække konfekt eller lignende derhjemme.

Praktisk info

Chokoladesmagning med diverse informationer tager cirka 1- 1,5 time og kan leveres lige hvor I ønsker det. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe nogle lækre hjemmelavede chokolader med hjem. Det kan med fordel kombineres med nogle af vores andre chokolade- eller flødebollerelaterede oplevelser hvorved der også kan opnås gode rabatter.