Betingelser ved brug af KbhTeambuildings chat

Når du benytter vores chatfunktion, har du mulighed for at registrere dine kontaktoplysninger i form af navn, e-mail og telefonnummer. Dette er dog ikke påkrævet, og du har derfor også mulighed for at chatte med os uden at registrere disse oplysninger. I så fald betyder det, at vi alene registrerer den IP-adresse, der chattes fra samt lokationen for IP-adressen.

Hvis du registrerer dig med dine kontaktoplysninger, bruger vi alene disse oplysninger til at kontakte dig i relation til din henvendelse på vores chat. Sender du en meddelelse til os, når vi ikke er online på chatten, vil de oplysninger, du angiver i chatten, ligeledes alene blive brugt til at kontakte dig i relation til din henvendelse.

Du skal være opmærksom på, at vi gemmer al korrespondance i chatten. Dette gør vi for at kunne dokumentere den korrespondance, der har været imellem dig og KbhTeambuilding.

De personoplysninger, du har afgivet til os i forbindelse med brugen af chatten, slettes automatisk efter 30 dage, medmindre vi har en særlig grund til at opbevare den i længere tid, f.eks. hvis du vender tilbage til os, fordi du ønsker vores bistand i en konkret sag.

Vi gemmer dog dele af korrespondancen i anonymiseret form, således at vi har mulighed for at udarbejde statistik over, hvor mange henvendelse vi får på chatten, hvilke emner henvendelserne drejer sig om mv.

Når vi behandler dine personoplysninger, giver det dig en række rettigheder.